Din tipskupon er blevet digital

By toller-klub.dk


Publiceret på 09 May 17 - 10:05:00Din tipskupon er blevet digital

Spil på sport har mere end bare gjort sit indtog på nettet. Det har taget nettet med storm. Det er også den helt perfekte platform til at spille på sport på, så de er samtidig også berettiget.

Mulighederne for spilkombinationer er vokset tilsvarende, men det er nemt at sætte sig ind i de nye muligheder. Du kan som tidligere spille på, hvem der vinder, men du kan også spille på, hvor mange mål, du mener de vinder med. Eller hvad med at spille på, hvordan målene bliver scoret. Et mål er jo ikke bare et mål, det kan blive scoret ved en dødbold, på straffe, eller det kan være et selvmål.

Du kan også vælge at spille med handicap. Det betyder, at det resultat, du spiller på indbefatter, at det ene hold fra starten af har fiktive mål, der indregnes i den samlede score. Der er også den mulighed, at du spiller på udfaldet efter den ene halvleg. Hvis du tror, det ene hold vil gøre det godt i første halvleg, eller hvis du mener et hold vil komme godt igen i anden.

Eller hvad med et væddemål om kort. Falder der afvarsler eller udvisninger i kampen. Måske har du en idé om, at hjemmebaneholdet brænder et straffe i dag. Eller at deres nye, spændende indskifter kvitterer med et mål i de døende minutter.


messages.blogsearch

messages.blogcategories

NULL


0